Speedtsberg eucalyptus 78 cm

59,00 kr.

Speedtsberg eucalyptus 78 cm

På lager

speedtsberg
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Speedtsberg eucalyptus 78 cm

Smuk stilke meget naturtro plast,

Bland den evt med andre stilke eller lad den stå blot for sig selv

Nogle vil kalde det snyd, andre vil kalde det smart, praktisk og prisvenligt. Brugen af kunstige planter, stilke og blomster (herunder eucalyptus) er blevet langt mere udbredt idag end tidligere. Den primære årsag er uden tvivl, at man i dag er blevet rigtig god til at lave dem meget virkelighedstro både i udformning og ikke mindst farve.

Tidligere brugte man ofte kunstige planter i gamle sommerhuse, da de kunne passe sig selv og ikke havde brug for nævneværdig kærlighed eller omsorg. Desværre var man ikke så god til farverne tidligere, det var de vildeste grønne farver man kunne se. Altså meget langt fra de rigtigt grønne planter.

Sådan forholder det sig heldigvis ikke længere. Nu kan man roligt indrette sit hjem med både stilke og planter. Dine gæster vil nok lige få brug for at mærke lidt på dem for at tro på, at de ikke er ægte.

Skab store overdådige og fyldige buketter ved at sætte en masse forskellige sammen. Eller brug disse flotte eucalyptus for sig selv i din yndlingsvase.

For at bevare dine kunstige stilke og blomster bør du ikke placere dem direkte i sollys, dette vil på sigt få dem til at ændre farve.

Speedtsberg eucalyptus 78 cm

Brand

Speedtsberg

Speedtsberg kendetegner enkelthed og moderne skandinavisk design, som består af brugskunst, interiør, tekstiler, småmøbler mm. Speedtsbergs kollektion spænder over både ting til hjemmet samt til ude-rummet.
speedtsberg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.