Ib Laursen Oliventræ i potte 166cm

899,00 kr.

Ib Laursen Oliventræ i potte 166cm

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Oliventræ i potte 166cm

Stort, smukt og meget virkelighedstro oliventræ i plastik,

H: 166 cm Ø: 50 cm

Placer denne potte i din yndlingskurv/stor skjuler og mærk følelsen af sommer, sol og feriestemning i dit hjem.

Nogle vil kalde det snyd, andre vil kalde det smart, praktisk og prisvenligt. Brugen af kunstige planter, stilke og blomster er blevet langt mere udbredt idag end tidligere. Den primære årsag er uden tvivl, at man i dag er blevet rigtig god til at lave dem meget virkelighedstro både i udformning og ikke mindst farve.

Tidligere brugte man ofte kunstige planter i gamle sommerhuse, da de kunne passe sig selv og ikke havde brug for nævneværdig kærlighed eller omsorg. Desværre var man ikke så god til farverne tidligere, det var de vildeste grønne farver man kunne se. Altså meget langt fra de rigtigt grønne planter.

Sådan forholder det sig heldigvis ikke længere. Nu kan man roligt indrette sit hjem med både stilke og planter. Dine gæster vil nok lige få brug for at mærke lidt på dem for at tro på, at de ikke er ægte.

Find dine smukkeste skjulere frem og giv den gas med masser af oliventræer og andre grønne planter i dit hjem.

For at bevare dine kunstige stilke, planter og blomster bør du ikke placere dem direkte i sollys, dette vil på sigt få dem til at ændre farve.

Dette oliventræ kan på grund af dets størrelse desværre ikke sendes, men skal i stedet afhentes i vores butik i Varde.

Ib Laursen Oliventræ i potte 166cm

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.