Gratis fragt til pakkeshop når du køber for mere end 399 kr.

Kundeservice: Tlf. 53840000

Hurtig levering - vi bestræber os på at sende indenfor 24 timer på hverdage

Vores leverandør: House Doctor

House Doctor inspirerer dig til at skabe et elegant hjem ved at designe indretning, der lader din unikke og personlige stil skille sig ud. 

Med æstetik forankret i den skandinaviske designtradition gør deres udvalg af indretning, tilbehør og møbler det nemt for dig at skabe en stilfuld forretning. House Doctor har et bredt udvalg af både møbler, lamper, smukt stel, knager, vaser, skjulere, billeder og mange andre lækre ting til det moderne hjem.

Bestseller – håndlavet keramik:

Et af vores bestsellere fra House Doctor er den fantastiske håndlavede keramik-serie Rustic. Her skaber både tallerkner, skåle og krus den smukkeste borddækning med et nordisk og moderne udtryk.

Beautiful ceramic plate with blue/grey nuances which has a raw and unique expressionPerfect voor een uitnodigende presentatie en voor het serveren van lichte gerechten en dessertsApproved to the dishwasherSize: h: 2 cm

Bestseller – smukke tekstiler:

Til at fuldende næsten enhver lækker indretning/styling er der brug for lækre tekstiler i form af smukke puder og plaider.

House Doctor designer mange forskellige tekstiler i forskellige materialer. Trods forskelligheden vil det ofte være muligt at sammensætte næsten hvad som helst fra deres kollektion. Det er netop forskelligheden i farver og mønstre, der skaber den smukke helhed.

Et af vores bedst sælgende pudebetræk pt er dette, som endda er på tilbud. Find alle tekstilerne under vores brand; House Doctor

. .

Deres In-house designere udvikler hver enkelt vare og har et skarpt øje med trends og indretning.

Hos Helbos Living har vi kontinuerligt et ”udpluk” af deres sortiment. Mangler du noget bestemt, som vi ikke har på lager, så kontakt os blot, så bestiller vi det hjem.

Bestselller – sofabord i naturmaterialer:

Til at skabe det lidt lettere udtryk i din bolig har House Doctor designet et skønt sofabord, hvor naturen og dens farver inviteres med indenfor. Skab et smukt miljø på bordet med et lille arrangement af grønne planter, stager og smukke glas-vaser.

Bestseller – enkle og stilrene illustrationer:

Er du til smukke illustrationer på væggen, så bør du lige kaste et blik på disse, som med deres enkelhed vil passe ind i næsten ethvert hjem.