Gratis fragt til pakkeshop når du køber for mere end 399 kr.

Kundeservice: Tlf. 53840000

Hurtig levering - vi bestræber os på at sende indenfor 24 timer på hverdage

Boligstyling

At style en bolig er et vidt begreb. 
Der findes et hav af måder at gøre det på, stilarter, materialevalg, farvevalg og mange andre ting at forholde sig til. Mennesker er forskellige og vi kan heldigvis lide forskellige ting, hvilket også gør at man ikke rigtig kan tale om rigtigt og forkert.

I denne blog vil der løbende blive lagt gode ideer, små hurtige fif, de nyeste trends, gør-det-selv projekter  og andre finurligheder ind og forhåbentlig bliver du inspireret og får lyst til at give dig i kast med noget af det.

Dit hjem er din base/helle, stedet hvor du gerne skulle kunne hente energi og lade op – derfor er det bare så vigtigt, at du omgiver dig med netop de ting der gør dig glad og i godt humør.

Jeg kigger også rundt i området og forsøger gerne at drage naturen ind i huset. Ligger huset ved vandkanten, er det oplagt at drage dette element ind.

Ib Laursen plaid creme/lyseblå

Sommerhus indretning

I Helbos Living har vi indrettet mange sommerhuse, både gamle huse som har trængt til mere end blot hygge-elementer, huse som blot har trængt til hygge-fornyelsen og sidst, men ikke mindst nybyggede huse som skal indrettes helt fra bunden.

Alle opgaver kræver en grundig snak med ejeren om, hvad er det de ønsker og hvad huset skal bruges til. Der er stor forskel på, om du blot skal bruge dit hus selv, eller om det skal udlejes.

Vi bruger altid gennemtestede holdbare indretningsløsninger, hvor vi ved at møblerne kan holde til at blive godt brugt.

Ejeren skal kunne se sig selv i huset og stilen skal altså leve op til dennes forventninger og ønsker.