Gratis fragt til pakkeshop når du køber for mere end 399 kr.

Kundeservice: Tlf. 53840000

Hurtig levering - vi bestræber os på at sende indenfor 24 timer på hverdage

Om Helbos Living:

Helbos Living blev stiftet i 2015 og startede som en hobbyvirksomhed sideløbende med et fuldtidsarbejde som lærer. En del af huset på privat-adressen blev indrettet som ”lager” med brugskunst i lange baner. I løbet af kort tid blev der en ret tæt trafik af kunder på de ”særeste” tidspunkter af døgnet, da det jo lige skulle passe med mine arbejdstider.

I løbet af 3 måneder var vi nødt til at finde en fysisk lokation og så gik det bare derudaf. Vi udvidede et par gange og flyttede til sidst til meget større lokaler.

Det var dog hurtigt tydeligt, hvor kunderne hovedsageligt befandt sig, nemlig online.

Helbos living favicon
Facebook-gruppen

Vores facebookgruppe voksede gevaldigt og mange så ud til at nyde godt af vores månedskasser (som i korte træk egentlig blot er en kreditordning måneden ud) og det blev derfor ”månedskasse-afdelingen” som blev vores primære udfordring at finde plads til både fysisk og tidsmæssigt.

I september 2021 valgte vi at rykke teltpælene op igen og flyttede til nye lokaler, hvor vi primært har lager og så et mindre showroom med begrænsede åbningstider. (vi er dog meget fleksible vedr. åbningstiderne og åbner ofte for vores søde kunder, som ikke lige kan få det til at passe ind på andre måder. Bare tag fat i os – langt det meste kan lade sig gøre hos os).

Som de fleste forretninger, så drives vi hele tiden videre og ”fokus” ændrer sig i takt med at verden omkring os ændres. Primært har vi derfor flere fokusområder pt:

Vores facebookgruppe (Helbos Living) /Instagram.
Facebookgruppen har flere end 10.000 medlemmer, hvor langt de fleste benytter sig af månedskasser. Det foregår således, at vi dagligt lægger varer op på siden og falder man over noget, man ikke kan leve uden, så skriver man blot under opslaget, at man gerne vil købe det, hvad enten man vil have det i sin månedskasse, sendt nu og her eller ønsker at afhente det i vores showroom.

Så er du ikke allerede medlem af vores side, så skynd dig ind – det er her der først gøres opmærksom på nyheder, konkurrencer, tilbud etc.

Instagram
Følg os gerne på Instagram hvor vi deler idéer og inspiration.

LinkedIn findes vi også på, her deler vi ikke salgsopslag – men mere opslag om diverse dagligdags udfordringer og som et sted, hvor vi henter inspiration og gode ideer til videreudvikling af vores forretning. Vi står aldrig stille og er altid klar til en god udfordring.

Indretning

Indretning er et af vores største områder efterhånden. Vi samarbejder med flere udlejningsbureauer, ejendomsmæglere samt husfirmaer.

Primært er det sommerhuse vi indretter/styler, både de som trænger til et fornyet pift, de som trænger til den helt store tur og de nybyggede huse, hvor alt skal indrettes fra bunden.

Vi indretter også for private, både i sommerhus, men selvfølgelig også hjemme samt hos firmaer, der trænger til en styling.

Kundearrangementer – er der noget hyggeligere end at mødes med en flok veninder, arbejdskolleger eller andre til et aftenarrangement? Vi åbner gerne dørene for jer og sørger for lidt lækkert til halsen, hvis du samler min 8 personer til en kundeaften.

Som noget nyt på vores nye webshop er der masser af læsestof.

Blog-delen skal lige lande og finde sit ståsted, men du kan glæde dig til masser af tips & tricks, inspiration, nyheder om trends, fortællinger om dagligdagens gøremål med billeder af bla. før/efter indretninger, gode tilbud og meget andet.

Forsendelser – Vi sender dagligt med GLS, og du kan frit vælge om du ønsker pakken leveret til nærmeste pakkeshop eller din privatadresse. Hører vi ikke andet, sender vi til pakkeshop. Vores fragtpris ligger på 39 kr til pakkeshop og 69 kr for hjemmelevering.
Større varer, som møbler og lign. skal afhentes i butikken.

Hos Helbos Living vil vi gerne kendes for vores fleksibilitet, konkurrence-stærke priser, service og så selvfølgelig vores lækre varer, som vi bruger meget tid på at udvælge til netop dig.

Rani krus, gult stentøj | Bloomingville