Gratis fragt til pakkeshop når du køber for mere end 399 kr.

Kundeservice: Tlf. 53840000

Hurtig levering - vi bestræber os på at sende indenfor 24 timer på hverdage

Vores leverandør; Ib Laursen

Ib Laursen

Hos Helbos Living har vi et meget stort og bredt udvalg af  varer fra Ib Laursen, som er et af de største Brands indenfor brugskunst.

De kommer med flere kollektioner årligt og er altid førende indenfor de nyeste trends, materialer og farver.

Desuden ligger Ib Laursen prismæssigt et sted, hvor langt de fleste af os kan være med.

Sortimentet er bredt og rummer alt fra både ting til ude-livet, tilbehør til dit køkken. Blandt andet de skønneste stel i stentøj. Her finder du alt i brugskunst fra krukker, stager, kurve og mange andre uundværlige ting. Du finder så mange lækre ting når hjemmet trænger til lidt nyt.

Træformen er i Indien blevet brugt til at lave håndstrøgne mursten. Leret klaskes ned i formen
Unika

Deres brand Unika er helt særligt – de tager på de vildeste rejser rundt i hele verden og finder masse af smukke ting ude i de små landsbyer.
Gamle brugte Himalaya krukker, indiske markedsborde med et langt liv bag sig. Murstensforme som de fleste af os nok kender og sikkert har et par stykker eller 3 stående af. Desuden får de produceret mange skønne fade, bakker, hylder, bænke etc. af gammelt genbrugstræ – hvilket giver tingene en helt særlig historie hver især.

Også på tekstil-siden kan Ib Laursen levere den ene gang efter den anden. De smukkeste plaider, quilte og pudebetræk – altid i tidens farver, mønstre og materialer.

Indretning

Store og små møbler er også en fast del af deres sortiment, både indenfor unika, metal og også de lækre rattan-møbler til sommerens brug.

Kort sagt, så er det muligt at indrette et helt hus fra Ib Laursen. Selvfølgelig er de også med på badeværelset med deres Spa-og Wellness serie Altum.

Helbos Living indretter årligt rigtig mange sommerhuse, nogle huse med store budgetter og andre med knap så store budgetter. Helt sikkert er det dog for alle, at der altid sniger sig en masse lækkert ind fra Ib Laursen. Stort set uden undtagelser, trænger tekstilerne i et udlejningssommerhus altid til fornyelse. Og uanset stilen og måske ejerens ønske om farver i huset, så kan både puder, plaider og quilte fra Ib Laursen hjælpe. Det samme gælder for deres smukke kurve i natur, både til at opbevare plaider i, men også til planter/magasiner eller andet.

Ib Laursen

Til hygge-indretningen bruger vi desuden passende mængder af stager, vaser, krukker, fade, billeder, hylder etc. Den del mikser vi ofte fra flere af vores leverandører, men der er altid en masse lækkert med fra Ib Laursen.