Gratis fragt til pakkeshop når du køber for mere end 399 kr.

Kundeservice: Tlf. 53840000

Hurtig levering - vi bestræber os på at sende indenfor 24 timer på hverdage

Trends i boligindretningen

Boligtrends 2022

Vase mini Yrsa m/riller krakeleret glasur 1352-72

Skinnende krom:

Gennem de seneste år har vi set en del til messing, både som nips i hjemmet, men også som greb og armaturer i badeværelset. Dette er forsat en af de trends i boligindretningen vi ser mange steder, men vi vil nok se det overhalet af det skinnende, klare krom samt den børstede udgave af det.

Det skinnende krom vil vi se som tilbehør i form af både vaser, hylder, lamper og andet nips.

Lidt om de nye trends i boligindretningen:

Farven grøn:

Den grønne farve har kronede dage i år, endda i alle nuancer af grøn – lige fra den helt sarte og støvede til den klare græsgrønne.

Vi kommer til at se grøn på både vægge, møbler og nips i år.

Farverigt træværk:

Det er efterhånden rigtig mange år siden, at vi malede træværket indenfor i spraglede farver. Men ikke desto mindre, så spås det at være det nye hit, at der skrues ned for farverne på væggene og i stedet er det karme, paneler og døre der står for tur. Sarte farver til væggene og så lidt mere knald på træværket.

Unika keramik:

Keramikken vil vi også se en del mere til, ikke mindst unika keramikken. Platterne på væggene som vi husker det hos mormor, vender tilbage i form af den smukkeste keramik. Men også krus, stager, skjulere, krukker etc. vil vinde endnu større indpas i løbet af 2022.

Helbos Living