Gratis fragt til pakkeshop når du køber for mere end 399 kr.

Kundeservice: Tlf. 53840000

Hurtig levering - vi bestræber os på at sende indenfor 24 timer på hverdage

Sommerhus-ejerne vandt 10.000 kr til indretning

I forbindelse med vores samarbejde med Købmand Hansens Feriehusudlejning i Henne, lavede udlejningsbureauet en “konkurrence”. Her kunne man som hus-ejer kunne vinde et gavekort på 10.000 kr til indretning fra Helbos Living.

En heldig familie vandt og de var utroligt glade og positive og glædede sig rigtig meget til en “opshining” af deres hus.

Jeg mødtes med sommerhusejerne i huset i sidste uge og vi snakkede om hvilken stil de kunne lide og hvad de drømte om i indretningen.

Huset lejes ikke ud hele året, men fra påske og frem til slut efterår. Derudover er det familien selv, der bruger det.

En nyere tilbygning af huset gav dog allerede et praj om, hvordan de godt kan lide det. Det var hvidmalet og dermed mere lyst end resten af huset. Fruen i huset drømmer om, at få malet resten af huset hvidt indvendigt. Det har manden lovet hende at gøre næste år. Budgettet herfra kan desværre ikke opfylde dette ønske nu. Vi blev enige om, at vi bare forestiller os hvide vægge og lofter fra nu af.

Jeg har i dag været ude at starte op med en del af huset.

Alt har været ude af skuffer og skabe, er blevet sorteret op – noget er sat på plads og en del skal nu ud at se sig om efter et nyt hjem.

Når huset om kort tid er færdigt, har vi fået lov at dele billeder herinde af både før og efter. Det kommer snarest.