Tilbud

House Doctor Vase Wymm sortbejdset

849,00 kr.

-47%

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor Vase Wymm sortbejdset
Udsmykning med evighedsblomster og grene er meget populært, men kræver ofte en stor vase som denne. Gulvvasen er designet af House Doctor og vil sætte et rustikt præg på din boligindretning.

Den er lavet af lertøj, er tung og har fået en glasering, som har en farve mellem sort og brun med små pletter.

Placer den på et fremtrædende sted, som den fortjener. Dediker et hjørne af din stue eller gang til en fantastisk udstilling af gulvvaser i forskellige størrelser og materialer. H: 65 cm Ø: 32 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.