Tilbud

House Doctor stilk Gypsophila hvid

Original price was: 39,00 kr..Current price is: 20,00 kr..

-49%

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor stilk Gypsophila hvid

Der er intet galt med at tage en genvej til stil, når den er lige så veludført som denne gren med brudeslør kaldet Gypsophila.
Detaljegraden gør det næsten umuligt at skelne den fra en ægte gren.

Kombiner den evt med andre kunstige grene eller endda også med friske blomster. Det skaber en vidunderlig lethed takket være de små blomster. Et praktisk valg, hvis du ikke ønsker at købe en frisk buket særlig ofte. L: 75 cm

Nogle vil kalde det snyd, andre vil kalde det smart, praktisk og prisvenligt. Brugen af kunstige planter, stilke og blomster (herunder eucalyptus) er blevet langt mere udbredt idag end tidligere. Den primære årsag er uden tvivl, at man i dag er blevet rigtig god til at lave dem meget virkelighedstro både i udformning og ikke mindst farve.

Tidligere brugte man ofte kunstige planter i gamle sommerhuse, da de kunne passe sig selv og ikke havde brug for nævneværdig kærlighed eller omsorg. Desværre var man ikke så god til farverne tidligere, det var de vildeste grønne farver man kunne se. Altså meget langt fra de rigtigt grønne planter.

Sådan forholder det sig heldigvis ikke længere. Nu kan man roligt indrette sit hjem med både stilke og planter. Dine gæster vil nok lige få brug for at mærke lidt på dem for at tro på, at de ikke er ægte.

Skab store overdådige og fyldige buketter ved at sætte en masse forskellige sammen. Eller brug disse flotte eucalyptus for sig selv i din yndlingsvase.

For at bevare dine kunstige stilke og blomster bør du ikke placere dem direkte i sollys, dette vil på sigt få dem til at ændre farve.

House Doctor stilk Gypsophila hvid

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.