Speedtsberg blomst m/rod 25cm 3ass

129,00 kr.

Speedtsberg blomst m/rod 25cm 3ass

På lager

speedtsberg
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Speedtsberg blomst m/rod 25cm 3ass

Smuk kunstig plante med rod, lige til at sætte i din yndlingsskjuler, H: 25 cm

Der er 3 forskellige, blot påfør ordren hvilke(n) du ønsker.

Nogle vil kalde det snyd, andre vil kalde det smart, praktisk og prisvenligt. Brugen af kunstige planter, stilke og blomster er blevet langt mere udbredt idag end tidligere. Den primære årsag er uden tvivl, at man i dag er blevet rigtig god til at lave dem meget virkelighedstro både i udformning og ikke mindst farve.

Tidligere brugte man ofte kunstige planter i gamle sommerhuse, da de kunne passe sig selv og ikke havde brug for nævneværdig kærlighed eller omsorg. Desværre var man ikke så god til farverne tidligere, det var de vildeste grønne farver man kunne se. Altså meget langt fra de rigtigt grønne planter.

Sådan forholder det sig heldigvis ikke længere. Nu kan man roligt indrette sit hjem med både stilke og planter. Dine gæster vil nok lige få brug for at mærke lidt på dem for at tro på, at de ikke er ægte.

Find dine smukkeste skjulere frem og giv den gas med masser af grønne planter i dit hjem.

For at bevare dine kunstige stilke, planter og blomster bør du ikke placere dem direkte i sollys, dette vil på sigt få dem til at ændre farve.

Speedtsberg blomst m/rod 25cm 3ass

Brand

Speedtsberg

Speedtsberg kendetegner enkelthed og moderne skandinavisk design, som består af brugskunst, interiør, tekstiler, småmøbler mm. Speedtsbergs kollektion spænder over både ting til hjemmet samt til ude-rummet.
speedtsberg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.