Madam Stoltz stort spejl med bambuskant

339,00 kr.

Madam Stoltz stort spejl med bambuskant

På lager

Madam Stoltz - indretning med stil
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.
Madam Stoltz stort spejl med bambuskant
Stort smukt spejl med bambuskant, B: 36 cm H: 47 cm

Spejle kan være en fantastisk tilføjelse til ethvert rum, men der er en række overvejelser, du skal gøre dig, før du hænger dem op.

Spejle er geniale (i alle rum), hvis du vil skabe dybde og øge rumfornemmelsen.

I en mørk entré kan spejle også reflektere lyset fra et vindue eller en lampe, og på den måde skaber spejlet ikke blot en større rumfornemmelse. Det kan også være med til at lysne rummet.

Spejle har evnen til at reflektere lys i et rum. Dette kan give illusionen af mere plads og gøre rummet lysere. Det er især nyttigt i mindre rum eller mørke områder.

Spejle kan bruges på mange kreative måder for at skabe visuel interesse. Du kan hænge dem som et galleri på væggen, bruge dem som en del af kunstværker eller endda indramme dem med dekorative rammer for at give dem ekstra stil og elegance.

Placeringen af spejlet kan have en stor indflydelse på dets virkning i et rum. Hvis du vil maksimere reflektionerne, skal spejlet placeres over noget farverigt eller med godt naturligt lys – det vil blive reflekteret og spredt rundt om i rummet!

Madam Stoltz stort spejl med bambuskant

Brand

Madam Stoltz

Madam Stoltz er et livsstils-brand, som har en fantastisk boheme stil med knald på både farver og materialer. Kollektionerne fra Madam Stoltz er en god blanding af både det kolde og rolige Skandinavien samt det varme og farvestrålende Asien.
Madam Stoltz - indretning med stil

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.