HUMDAKIN tandbørstekrus -sandstone

159,00 kr.

HUMDAKIN tandbørstekrus -sandstone

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN tandbørstekrus -sandstone

Løft indretningen på dit badeværelse med dette smukke tandbørstekrus i Sandstone til hele familien. Brug det også til vatrondeller, vatpinde osv.  H: 10 cm Ø: 7,8 cm

Mix med de andre stilarter fra vores Sandstone kollektion.

Pleje: Tørres af med varmt vand. Undlad at bruge rengøringsmidler, der indeholder syrer, eddike og affedtende rengøringsmidler.

Styling skal ikke undervurderes. Hvis dit hjem er organiseret og rent, men du stadig føler dig lige så grå som vejret udenfor, så prøv at købe en buket af friske blomster til dig selv. Blomster gør bare noget godt for vores sind, og at have noget smukt og farverig at kigge på, når det er gråt udenfor, kan betyde rigtig meget. Hvis du ikke vil købe en ny plante eller nogle blomster, så prøv at lav om i dit hjem. Hvis du føler at du har fornyet din stues eller soveværelses udtryk – der hvor du bruger meget tid, kan det hjælpe med, at du selv føler dig fornyet!
Style dit badeværelse med det lækre tilhørende fad i sandsten samt dette tandbørstekrus. Ryd grundigt ud i rummet og start forfra med lidt enkelt og lækkert.

Kan du lide følelsen af hotellers luksuriøse styling, så prøv at overføre nogle af lækreste elementer til dit eget badeværelse.

HUMDAKIN tandbørstekrus -sandstone

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.