Tilbud

Ib Laursen Vægspejl m/bambusflet

Original price was: 549,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

-55%

Ib Laursen spejl med bambus flet

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Vægspejl m/bambusflet

Stort smukt spejl med kant i bambusflet.

Spejlet har ophængskroge bagpå og vil passe fint ind i de fleste hjem og ikke mindst sommerhuse, hvis du ønsker at skabe den lette sommerlige stemning. 60 cm x 44,5 cm.

Et spejl kan være en fantastisk tilføjelse til ethvert rum, men der er en række overvejelser, du skal gøre dig, før du hænger dem op.

Spejle er geniale (i alle rum), hvis du vil skabe dybde og øge rumfornemmelsen. Eksperimenter eksempelvis med en mixet spejl- og galleri-væg. Lav evt lidt “larm” med forskellige rammer/kanter, hvis du kan lide farver og spræl.

I en mørk entré kan spejle også reflektere lyset fra et vindue eller en lampe, og på den måde skaber spejlet ikke blot en større rumfornemmelse. Det kan også være med til at lysne rummet.

Spejle har evnen til at reflektere lys i et rum. Dette kan give illusionen af mere plads og gøre rummet lysere. Det er især nyttigt i mindre rum eller mørke områder.

Spejle kan bruges på mange kreative måder for at skabe visuel interesse. Du kan hænge dem som et galleri på væggen. Bruge dem som en del af kunstværker eller endda indramme dem med dekorative rammer for at give dem ekstra stil og elegance.

Placeringen af spejlet kan have en stor indflydelse på dets virkning i et rum. Hvis du vil maksimere reflektionerne, skal spejlet placeres over noget farverigt eller med godt naturligt lys – det vil blive reflekteret og spredt rundt om i rummet!

 

Ib Laursen Vægspejl m/bambusflet

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.