Ib Laursen vægkurv oval hel pil

179,00 kr.

Ib Laursen vægkurv oval hel pil

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen vægkurv oval hel pil

Stor smuk vægkurv i hel pil, med hank til ophæng

B: 23 cm H: 25 cm L: 31 cm

Kurven er fantastisk til opbevaring af diverse, ex tørklæder/handsker mm i entreen, legetøj på børneværelset eller sæt en grøn plante i (husk at bruge en plastikpose) eller måske til små haveredskaber på terrassen eller ved drivhuset.

Hæng evt din vægkurv på dit badeværelse og brug den til opbevaring af sammenrullede håndklæder. Evt de ekstra ruller med toiletpapir, sæber eller andet. Kurven i hel pil har masser af anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænsen.

Kurve bruger de fleste året rundt til mange forskellige ting. Fælles er nok, at kurvene i vores indretning bruges til opbevaring. Enten plaider, puder, legetøj, planter, diverse nips eller måske noget helt andet.

Naturmaterialer som denne vægkurv har et blødt og varmt udtryk og sætter prikken over i’et i de fleste hjem, både ude og inde. Desuden tilfører naturmaterialer et let, luftigt og sommerligt touch til din øvrige indretning. Dette gælder uanset hvordan du vælger at bruge dem.

Skab smukke områder i dit hjem med en stor grøn plante i en plastforet kurv. Rul dine plaider smukt sammen og anret dem i en kurv ved siden af sofaen. Eller opbevar børnenes farverige legetøj fra stuen i en stor fletkurv, når det ikke er i brug.

 

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.