Tilbud

House Doctor Fyrfadsstage Chub brun

Original price was: 119,00 kr..Current price is: 79,00 kr..

-34%

House Doctor Fyrfadsstage Chub brun

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor Fyrfadsstage Chub brun

Denne Chub fyrfadsstage i brunt glas ser helt almindelig ud ved første øjekast. Men tæt på vil du opdage de små lodrette riller, der tilføjer struktur til globusformen. Den kan kombineres med den mindre Chub fyrfadsstage i grå eller med andre fyrfadsstager og lysestager fra House Doctor-kollektionen. Miks og match strukturer og materialer for at skabe en unik stil. Når det er mørkt udenfor, og du bare gerne vil slappe af med en kop te, vil lyset fra stearinlysene sørge for en hyggelig stemning. H: 12 cm Ø: 14 cm

Lysestager kan være en fantastisk måde at tilføje hygge og atmosfære til dit hjem. De kan bruges i mange forskellige rum, herunder stuen, spisestuen, soveværelset, badeværelset etc.

Ved at bruge forskellige typer lysestager i forskellige farver og størrelser, kan du skabe en interessant og varieret belysning i dit hjem. Brug lysestager til at skabe en stemningsfuld belysning, som dekorative elementer eller til at skabe en romantisk eller afslappet atmosfære. Med lysestager kan du skabe den perfekte atmosfære i dit hjem til enhver lejlighed.

Lav smukke stillebener ud af dine smukkeste ting. Kombiner metalstager, stager i andre materialer, små fine krukker, skjulere med grønne planter, smukke vaser etc. Leg med det, tilføj og fjern til det bliver helt rigtigt for dig. Kun din egen fantasi sætter begrænsningen. Vælg en farvetone, som du så arbejder ud fra. Eller vælg et materiale at arbejde med.

Hos Helbos Living har vi altid et bredt udvalg af forskellige stager til forskellige typer lys. I vores indretnings-opgaver bruger vi altid flere typer af stager, gerne både ude og inde.

Se det øvrige store udvalg af smukke stager her hos Helbos Living.

House Doctor Fyrfadsstage Chub brun

 

 

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.