Tilbud

Madam Stoltz bambusbakke m/håndmalet øje

Original price was: 229,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

-57%

Madam Stoltz bambusbakke m/håndmalet øje

På lager

Madam Stoltz - indretning med stil
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Madam Stoltz bambusbakke m/håndmalet øje

Smuk stor bakke i bambus, Ø: 40 cm

bambus er en fascinerende plante, der har mange anvendelser og er kendt for sin hurtige vækst og bæredygtighed. Her er nogle oplysninger om bambusens oprindelse og bæredygtighed:

  1. Oprindelse: Bambus stammer oprindeligt fra Asien, men dyrkes nu i mange dele af verden på grund af dens alsidige anvendelser. Det kan gro i en række forskellige miljøer, fra tropiske regnskove til tempererede klimaer.
  2. Hurtig vækst: En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved bambus er dens hurtige væksthastighed. Nogle arter kan nå fuld størrelse på kun et år eller mindre! Dette gør det til en meget effektiv ressource sammenlignet med andre træsorter, der ofte tager mange år at vokse til moderat størrelse.
  3. Bæredygtighed: Bambus er kendt for sin høje grad af bæredygtighed på grund af dens hurtige vækstrate og evne til at overleve under barske forhold uden behov for yderligere pleje eller opmuntring som visse andre træsorter kræver  (bortset fra masser sollys). Desuden producerer det mere ilt pr ton end de fleste løvtræ-sorter  – faktisk ca 35% mere! Dette gør det til et fremragende redskab i bekæmpelsen mod global opvarmning ved at bidrage med mindre CO2 pr ton i produktionen sammenlignet med blandt andet cementproduktionen… Så selvom skovrydning stadig udgør en stor del af verdens årligt frigivne CO2-volumen – vil denne tendens helt sikkert blive vendt rundt indenfor få årtier takket vare disse “miljøvenlige” trætyper. Madam Stoltz bambusbakke m/håndmalet øje

Brand

Madam Stoltz

Madam Stoltz er et livsstils-brand, som har en fantastisk boheme stil med knald på både farver og materialer. Kollektionerne fra Madam Stoltz er en god blanding af både det kolde og rolige Skandinavien samt det varme og farvestrålende Asien.
Madam Stoltz - indretning med stil

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.