House Doctor kurv

299,00 kr.

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor kurv

Gør opbevaring til en dekorativ detalje i hjemmet med denne smukke kurv fra House Doctor.

Kurven Zimba er en skøn kurv fremstillet i det naturlige materiale jute, som giver en personlig og hyggelig atmosfære.

Den store kurv Zimba i naturmaterialet jute er en perfekt opbevaringsløsning til alt fra børnenes legetøj til tæpper i stuen.

Opbevaring behøver ikke længere at være gemt væk, men gør det i stedet til en integreret del af indretningen. Ex ved brug af kurven Zimba.

Kurven Zimba måler H: 60 cm Ø: 45 cm

Kurve bruger de fleste året rundt til mange forskellige ting. Fælles er nok, at kurvene i vores indretning bruges til opbevaring. Enten plaider, puder, legetøj, planter, diverse nips eller måske noget helt andet.

Naturmaterialer har et blødt og varmt udtryk og sætter prikken over i’et i de fleste hjem, både ude og inde. Desuden tilfører naturmaterialer et let, luftigt og sommerligt touch til din øvrige indretning, uanset hvordan du vælger at bruge dem.

Skab smukke områder i dit hjem med en stor grøn plante i en plastforet kurv. Rul dine plaider smukt sammen og anret dem i en kurv ved siden af sofaen. Eller opbevar børnenes farverige legetøj fra stuen i en stor fletkurv, når det ikke er i brug.

Hos Helbos Living har vi altid et stort udvalg af kurve fra forskellige af vores leverandører, bl.a House Doctor og Ib Laursen.

House Doctor kurv

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.