Humdakin vaskemiddel bomuldsfrø/vild Rose 1000 ml

155,00 kr.

Humdakin vaskemiddel bomuldsfrø/vild Rose 1000 ml

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Humdakin vaskemiddel bomuldsfrø/vild Rose 1000 ml
VASKEMIDDEL
Bomuldsfrø & Vild rose – 1000 ml
pH værdi: 5,0 – 7,0
Emballagen er lavet af genanvendeligt PET-plastik.

Rækker til ca. 30 vaske.

Flydende vaskemiddel, der efterlader tøjet rent, blødt og velduftende efter hver vask. Vaskemidlet indeholder naturlig ekstrakt af vild rose og bomuldsfrø, som er kendt for deres sensitive og allergivenlige egenskaber.

Fibrene renses blidt og tøjet efterlades blødt, med en skøn duft af ro og renlighed – selv tøj udsat for overdreven fysisk aktivitet. Vaskemidlet har en mild duft, som matcher Humdakins skyllemiddel.

Vaskemidlet indeholder beskyttende og farvebevarende egenskaber, og kan anvendes til både maskinvask og håndvask, alle tekstilfarver og alle tekstilmaterialer pånær uld og silke.

BRUGSANVISNING
Dette produkt er et koncentrat. Vask altid efter anvisningen. Tøj der ikke er farveægte bør vaskes separat. Brug ikke vaskemidlet til uld eller silke. Tænk på miljøet ved dosering af rengøringsmidlet – overdreven brug gør ikke tøjet renere og skader miljøet.

Vi anbefaler 2 fyldte laundry soap skruelåg per vask, hvilket svarer til 2 spiseskefulde, eller 30 ml.
1000 ml / 30-35 vaske

Tip: Besværlige pletter kan gnides med et par dråber af vaskemidlet inden vask. Lad det virke i 10 minutter og vask derefter som normalt.

Humdakins flydende produkter er fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende- og kræftfremkaldende stoffer. Humdakins produkter indeholder allergenvenlig parfume og kun milde konserveringsmidler. Humdakins flydende produkter er dermatologisk testet.

ingredients:   5 – less than15% anionic surfactant, less than 5% nonionic surfactant, preservation agents (2-phenoxyethanol), and perfumes. Amides, C8-18 (even numbered) and C18-unsaturated, N, N-bis
(hydroxyethyl) C8-C18, C18 unsaturated, alkanolamide; Benzenesulfonic acid, C10-13-alkylderivatives, sodium salt.

Humdakin vaskemiddel bomuldsfrø/vild Rose 1000 ml

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.