HUMDAKIN rumspray to i en 300ml

249,00 kr.

HUMDAKIN rumspray to i en 300ml

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN rumspray to i en 300ml

Salvie & Havtorn – 300 ml
pH værdi: 5,0 – 7,0

Nyd denne innovative rumspray, der ikke kun fjerner og neutraliserer dårlig lugt, men også tilfører rummet en fantastisk duft.

Brug den på badeværelset, i køkkenet eller til at friske din opholdsstue op, inden gæsterne kommer. Også helt perfekt til bleskiftestationen eller andre steder, hvor der kan forekomme uønskede lugte.

Nyd den dejlige duft af salvie og havtorn, som du kender fra vores 01 universalrengøring samt opvaskemiddel.

Ingredients: Aqua, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Coco-Glucoside, Glycerin, Propanediol, Acrylates Copolymer, Coco-Betaine, Pumice, Phenoxyethanol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Parfum.

Humdakin er bygget på et ønske om en mere bæredygtig hverdag. Vi skal føle os trygge i vores hverdagsrutiner og have muligheden for at skabe hjem, der ikke går på kompromis med vores værdier. Det var Camilla Schrams motivation, da hun i 2011 begyndte at udvikle ansvarlige rengøringsmidler, der med en nøje testet ingrediensliste tager hensyn til miljøet uden at kompromittere effektivitet.

En miljøvenlig ingrediensliste mister hurtig betydning, hvis ansvarlighed ikke er en del af emballageløsningerne. Al Humdakins klare plastemballage er derfor produceret af 100 % genanvendeligt PET-plast, som kan genbruges til blandt andet produktion af tøj, fiberfyld og ny emballage.

Vores flydende produkter er koncentrater, og er ikke fortyndet med vand. Det gør dem drøje i brug og reducerer mængden af affald fra afskaffelse af emballage.

HUMDAKIN rumspray to i en 300ml

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.