Ib Laursen karklud Mynte Cornflower strikket

39,00 kr.

Ib Laursen karklud Mynte Cornflower strikket

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunstMynte
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen karklud Mynte Cornflower strikket
Smukke OEKO-TEK 100 certificerede karklude i 100% bomuld, 25 cm x 25 cm

Brug dem som karklude, vaskeklude, mundservietter eller pift din brødkurv op med en flot serviet,

Kan vaskes ved 60 grader og bliver faktisk blot bedre og bedre efter hver vask.

Tip: det er altid en god ide at lægge dine nye klude i koldt vand i 24 timer inden 1. Vask, det vil forbedre sugeevnen markant.

Den smukke serie i 100% bomuld findes i et væld af flotte farver og der kommer hele tiden nye til.

Borddækning med stentøj og smukke tekstiler er en populær og traditionel metode til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære til både hverdag og fest. Tekstilerne fra serien Mynte kommer i mange forskellige farver, hvilket gør det muligt at skabe et unikt look til enhver lejlighed. Det er både holdbart og slidstærkt, og bliver faktisk næsten kun bedre vask efter vask.

Vær ikke bange for at mikse og matche både krus, tallerkner og skåle fra serien Mynte. Brug evt både 2 og 3 farver, der komplimenterer hinanden godt. Du kan sagtens sætte ex en lys og en mørk blå sammen og så tilføje en gul, bare lige for at skabe lidt ekstra spræl.

Pift borddækningen op ved at rulle de smukke karklude sammen og brug dem som flotte mundservietter.

Den populære serie med efterhånden mange år på bagen er vokset.
Karkludene i 100% bomuld er perfekte til selvfølgelig både karklude, men også som smukke mundservietter.

Ib Laursen karklud Mynte Cornflower strikket

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Mynte

Stentøjsserien Mynte er en af de serier med længst levetid i kollektionen. Siden sin introduktion i 2008 har stellet udviklet sig til et klassisk ikon for Ib Laursen, og holder fast i den gode kvalitet, som er uundværlig i et køkken. Der udvikles løbende nye farver, men du vil altid kunne finde de klassiske farver. Kollektionen indeholder i dag også køkkentekstiler. Skønne tekstiler fra Mynte - Erstat engangskluden med de skønne bomuldsklude, og tilføj samtidig farve og varme til dit køkken. Læg dem gerne i bunker fremme, eller hæng et håndklæde over ovnens håndtag. Serien består af håndklæder, karklude og grydelapper - som også kan benyttes som bordskånere. Serien er lavet til at bruge - 100 % bomuld Slidstærk - bliver bedre og bedre i brug. Klarer nemt 60 grader i vask.
Mynte

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.