House Doctor bakke messingfinish

79,00 kr.

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor bakke messingfinish

Den lille ’Trib’ bakke fra House Doctor er et perfekt eksempel på en håndlavet vare med unikke detaljer, der skiller sig ud.

Den er lavet af aluminium og har fået en gylden messingfinish. Der er blevet lavet håndlavede riller i overfladen, hvilket skaber et enkelt, men smukt mønster.

Detaljerne er noget ujævne, hvilket er charmen ved hjemmelavede genstande og en bevidst del af designet.

Placer et bloklys på bakken eller brug bakken som en del af et dekorativt stilleben i kombination med glasvaser og lysestager i forskellige materialer og størrelser.

Obs: Finish på dette produkt kan variere.

Bakken har en diameter på 12 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.