ALTUM Loofah svamp

29,00 kr.

Ib Laursen Loofah svamp ALTUM

På lager

Altum by Ib Laursen
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

ALTUM Loofah svamp

Loofah er et naturprodukt. Svampen stammer fra en plante i agurkefamilien, og planten vokser i både tropisk og subtropisk klima.

Så længe frugterne er små, er de spiselige, og grøntsagen er især populær i Indien, Kina og Vietnam.

Når frugterne vokser sig store, bliver de meget fiberrige. Frugterne tørres ud, og skind og kerner fjernes. Derefter har man selve svampen tilbage.

ALTUM Loofah svamp: Den naturlige og effektive hudpleje:

Loofah svampen fra Spa-og wellnessserien ALTUM er ikke bare en almindelig svamp. Dens fibre er naturskånsomme og effektive til at rense huden, mens dens struktur giver en blid eksfoliering, der fremmer blodcirkulationen og kan hjælpe med at reducere cellulite. Med sit karakteristiske udseende vil den tilføje et strejf af naturlighed til dit badeværelse.

Så uanset om du ønsker at pleje din hud på en mere miljøvenlig måde eller bare ønsker at tilføje noget unikt og tiltalende, er vores Loofah Svamp det perfekte valg for dig! Opdag de mange fordele ved denne naturlige skrubbe.

Fugt den i badet og brug den over hele kroppen. Svampen kan også skæres ud i mindre stykker og bruges som rengøringssvamp i køkkenet eller som sæbeholder, så vandet kan løbe væk fra sæbe baren.

L: 12,5 cm Ø: 6,5 cm

 

 

Yderligere information

Vægt 0,02 kg
Størrelse 12,5 cm

Brand

Altum

ALTUM skincare og wellness. ALTUM er latin. Det betyder højvande eller tidevand. Inspirationen til ALTUM kommer netop herfra. Fra vadehavet. Tidevandet renser, bringer nyt liv og giver næring til hele Vadehavet. ALTUM gør det samme for dig – og giver dig en dejlig, forfrisket følelse med de rene, naturlige, nordiske urter såsom kornblomst, hyben, havtorn og kamilleblomst. Ingredienserne sammensættes nøje med stor erfaring i de enkelte urters velgørende egenskaber – og giver dig en enestående, velgørende oplevelse. Med rene, naturlige og nordiske ingredienser har ALTUM skincare & wellness serien til formål at give dig en oplevelse af oprigtigt velvære. Alle produkter i ALTUM skincare & wellnessserien er udviklet i Danmark og produceret i hhv. Holland og Danmark. Til dig, der elsker at leve lidt i luksus og gerne vil skabe en lækker stemning hjemme. Lav dine egne, smukke wellness arrangementer på badeværelset med dine lækreste produkter og husk gerne at tilføje en lækker scruphandske, bløde fine håndklæder, duftlys etc for at opnå den helt rette stemning.
Altum by Ib Laursen