Tilbud

HUMDAKIN egetræs-opvaskebørste m/hestehår

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 89,00 kr..

-40%

HUMDAKIN egetræs-opvaskebørste m/hestehår

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN egetræs-opvaskebørste m/hestehår

Opvaskebørste i mørk egetræ med hestehår. Hestehårets fibre er holdbare, men stadig skånsomme. Brug børsten til din daglige opvask sammen med HUMDAKIN opvaskemiddel. De bløde og fleksible fibre gør opvaskebørsten perfekt til hverdagsopvask og afskylning af dagens opvask. Praktisk, enkel og stilren.

Egetræ er et hårdt træ som er meget holdbart. Eg er en meget smuk træart, da det er mørkt og gråbrune i farverne og har åreringe, som er meget tydelige. L: 22 cm B: 4 cm

Tip: Lad altid din opvaskebørste tørre med hårene vendt opad – og organiser evt dit opvaskegrej på en pæn og dekorativ måde.

Rengøring øger din velvære:

Når du sørger for at holde dit hjem rent og pænt, vil det skabe ro og harmoni i dine omgivelser. Det vil smitte af på dit sind. Derfor tror vi på, at rengøring og wellness går hånd i hånd.

Et beskidt og rodet hjem kan ofte medføre stress og skyldfølelse. Mange af os er slet ikke bevidste omkring, hvor meget vores omgivelser påvirker os. Men vi kan nok alle relatere til at føle os mere afslappet og tilpas i rene og velorganiserede omgivelser.

For nogen kan selve rengøringen virke terapeutisk. Men resultatet giver en følelse af tilfredshed og kontrol, både over dig selv og dine omgivelser.

Når du gør rent og rydder op i dine ting, skaber du ro i dit sind. De fleste af os kan nok også relatere til, at det er langt mere motiverende at arbejde ved et ryddet bord. Eller ex at man sover bedre i nyvasket sengetøj.

Det endelige mål med at rydde op og gøre rent er altid at opnå et hjem der skaber glæde. Et rent og opryddet hjem booster dine endorfiner, bringer glæde og skaber større energi. På samme måde vil du måske også opleve, at du lettere bliver inspireret til at prioritere din sundhed og velvære i rene og smukke omgivelser.

HUMDAKIN egetræs-opvaskebørste m/hestehår

 

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.