Speedtsberg lysestage grønt glas 20 cm

99,00 kr.

Speedtsberg lysestage grønt glas 20 cm

På lager

speedtsberg
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Speedtsberg lysestage grønt glas 20 cm

Smuk grøn stage i glas, passer til bedelys/kronelys

H: 20 cm Ø: 9 cm

Lysestager kan være en fantastisk måde at tilføje hygge og atmosfære til dit hjem. De kan bruges i mange forskellige rum, herunder stuen, spisestuen, soveværelset, badeværelset etc.

Ved at bruge forskellige typer lysestager i forskellige farver og størrelser, kan du skabe en interessant og varieret belysning i dit hjem. Brug lysestager til at skabe en stemningsfuld belysning, som dekorative elementer eller til at skabe en romantisk eller afslappet atmosfære. Med lysestager kan du skabe den perfekte atmosfære i dit hjem til enhver lejlighed.

Speedtsberg lysestage grønt glas.

Lav smukke stillebener ud af dine smukkeste ting. Kombiner metalstager, stager i andre materialer, små fine krukker, skjulere med grønne planter, smukke vaser etc. Leg med det, tilføj og fjern til det bliver helt rigtigt for dig. Kun din egen fantasi sætter begrænsningen. Vælg en farvetone, som du så arbejder ud fra. Eller vælg et materiale at arbejde med.

Hos Helbos Living har vi altid et bredt udvalg af forskellige stager til forskellige typer lys. I vores indretnings-opgaver bruger vi altid flere typer af stager, gerne både ude og inde.

Se det øvrige store udvalg af smukke stager her hos Helbos Living.

Speedtsberg lysestage grønt glas 20 cm

Brand

Speedtsberg

Speedtsberg kendetegner enkelthed og moderne skandinavisk design, som består af brugskunst, interiør, tekstiler, småmøbler mm. Speedtsbergs kollektion spænder over både ting til hjemmet samt til ude-rummet.
speedtsberg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.