Tilbud

Ib Laursen Stage glas t/bedelys/kronelys metallåg

Original price was: 99,00 kr..Current price is: 59,00 kr..

-40%

Ib Laursen Stage glas t/bedelys/kronelys metallåg

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Stage glas t/bedelys/kronelys metallåg
Elegant glasstage med hvidt metallåg, passer til bedelys/kronelys
H: 17,5 cm Ø: 8,5 cm

Dekorer stagen efter årstiden – brug små kogler, lyskæde, kviste, nødder, sand, skaller eller nogle ekstra bedelys etc

Lysestager kan være en fantastisk måde at tilføje hygge og atmosfære til dit hjem. De kan bruges i mange forskellige rum, herunder stuen, spisestuen, soveværelset, badeværelset etc.

Ved at bruge forskellige typer lysestager i forskellige farver og størrelser, kan du skabe en interessant og varieret belysning i dit hjem. Brug lysestager til at skabe en stemningsfuld belysning, som dekorative elementer eller til at skabe en romantisk eller afslappet atmosfære. Med lysestager kan du skabe den perfekte atmosfære i dit hjem til enhver lejlighed.

Lav smukke stillebener ud af dine smukkeste ting. Kombiner lysestager, små fine krukker, skjulere med grønne planter, smukke vaser etc. Leg med det, tilføj og fjern til det bliver helt rigtigt for dig. Kun din egen fantasi sætter begrænsningen. Vælg en farvetone, som du så arbejder ud fra. Eller vælg et materiale at arbejde med.

Hos Helbos Living har vi altid et bredt udvalg af forskellige stager til forskellige typer lys. I vores indretnings-opgaver bruger vi altid flere typer af stager, gerne både ude og inde.

Ib Laursen Stage glas t/bedelys/kronelys metallåg

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.