Tilbud

Ib Laursen Papirrulle Daisies 5 m/rulle

Original price was: 39,00 kr..Current price is: 25,00 kr..

-36%

Ib Laursen Papirrulle Daisies 5 m/rulle

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Papirrulle Daisies 5 m/rulle

Vores gavepapir kommer altid i et smukt, tykt papir, som er 100% genbrugspapir. Det tykke papir sikrer, at din gave ikke bliver afsløret pga. gennemsigtighed.
Papirrullerne kommer uden folie, da vi ønsker at reducere vores brug af emballage. Det betyder også, at alle ruller kommer med 15 cm ekstra papir, som kan klippes væk, hvis der er krøller eller skade på det yderste lag. B: 53,5 cm L: 5 meter

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.