House Doctor kurv Tonga Ø 30cm

299,00 kr.

House Doctor kurv Tonga Ø 30cm

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor kurv Tonga Ø 30cm

Dekorér hjemmet med denne unikke kurv fra House Doctor. Kurven, Tonga, er lavet af palmeblade og har et unikt mønster, der giver varme og kant til indretningen.
Desuden har den et helt unikt mønster, der følger kurven hele vejen rundt. Brug Tonga-kurven på væggen som et dekorativt element. Bemærk, at kurven leveres i et assorteret design.

Da kurven er håndlavet, kan finish, størrelse og mønster variere. Der er tale om én håndlavet kurv, og derfor kan finish, størrelse og mønster variere, hvis du bestiller mere end ét styk.

I det tilfælde kan vi dermed ikke garantere, om du får helt identiske kurve eller om de er vidt forskellige

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.