Ib Laursen krus Light blue Dunes

49,00 kr.

Ib Laursen krus Light blue Dunes

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen krus Light blue Dunes

Store smukke stentøjs-krus i flot farve,

Kruset tåler både mikroovn og selvfølgelig opvaskemaskine, B: 9 cm H: 10,5 cm L: 12,7 cm

Den populære keramikserie ‘Dunes’ emmer af håndværk og originalitet, og som al glaseret keramik fremstår hver tallerken unik i farve og udtryk. Vær opmærksom på, at farvenuancer og intensitet varierer, hvilket giver det personlige udtryk, vi elsker.

Skab den smukkeste borddækning med disse krus i den flotte Light Blue Dunes serie. Flere af farverne fra Dunes serien kan med fordel mixes, hvilket vil give dig en helt unik borddækning.

Keramik er en fællesbetegnelse for produkter af brændt ler. Leret kan efter tørring brændes i et åbent bål, en grube eller en ovn. Ved temperaturer mellem 300 og 400 grader fordamper vandet mellem lerkrystallerne. Når det udsættes for temperaturer over 500 grader nedbrydes lerkrystallerne og krystalvandet forsvinder.

De nye keramiske krystaller kan ikke optage vand i sin krystalstruktur og har mistet sine plastiske egenskaber. Ved temperaturer op til 900-1000 °C er det keramiske materiale stadig porøst.Dermed er det kun delvist vandtæt og det er ikke frostsikkert.

Afhængigt af den anvendte lertype og brændingstemperatur skelnes mellem en række forskellige typer af keramik. Hertil hører:

Keramikken kan på overfladen være belagt med et lag keramisk glasur. Glasuren består af en lerblanding med et lavere smeltepunkt. Derved får keramikken en vandtæt overflade. Samtidig kan glasuren være dekoration.

De tidligste fund af keramik fra Danmark stammer fra Ertebølletidrn.

Ib Laursen krus Light Blue Dunes

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.