House Doctor skærebræt valnød natur

199,00 kr.

House Doctor skærebræt valnød natur

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor skærebræt valnød natur
Gør dit køkken mere personligt med dette skærebræt i valnøddetræ.
Walnut fra House Doctor giver glød og varme til køkkenet med sin fine farve og detaljer.

Med skærebrættet får du en smuk designdetalje, der både er praktisk og pynter. Skærebrættet har en god størrelse med mange anvendelsesmuligheder.
Når du ikke bruger brættet, kan du sætte det på en synlig plads i køkkenet. Her vil det mørke træ skabe et varmt og personligt blikfang. Brættet tåler kun opvask i hånden.

l: 35 cm, b: 22 cm, h: 1.5 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.