Tilbud

Ib Laursen julekalender m/julemand

Original price was: 79,00 kr..Current price is: 49,00 kr..

-38%

Ib Laursen julekalender m/julemand

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

 

Ib Laursen julekalender m/julemand

Utrolig skøn julekalender i træ. Den gående julemand laver nedtællingen fra 1. – 24. december

B: 2,5 cm H: 5,5 cm L: 50 cm

Kender du mon til julekalenderens oprindelse? Vi har fundet lidt sjov information om julekalenderens indtog i Danmark.

En julekalender er en kalender som bruges til at tælle ned til juleaftensdag med start typisk værende den 1. december og med slut den 24. december.

Julekalender-formatet kommer oprindeligt fra Tyskland, hvor en julekalender traditionelt bestod af et billede med indskårne huller, som kunne åbnes og dermed afsløre et gemt motiv nedenunder. Siden er konceptet blevet udbredt og der findes flere forskellige typer julekalendere. Både chokolade- og slikjulekalendere, skrabe- eller lotterijulekalendere, adventskalendere, etc. ligesom at der findes julekalendere i film- og tv-format, hvor et nyt afsnit sendes hver dag.

I Danmark tog den danske tv-kanal DR julekalenderkonceptet til sig i starten af 1960’erne, hvor de, i forbindelse med udsendelsen af deres julekalender på tv for børn, solgte en fysisk julekalender. Denne kunne børnene så åbne hver dag i løbet af decembermåned. Kanalen TV2 introducerede ligeledes julekalendere i tv-format med tilhørende fysisk julekalender i starten af i 1990’erne.

Ib Laursen julekalender m/julemand

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.