Tilbud

House Doctor stjerne 9 point brun

Original price was: 89,00 kr..Current price is: 44,50 kr..

-50%

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor stjerne 9 point brun

Pyntegenstande er med til at sætte et personligt og unikt præg på indretningen af hjemmet.

9 Point fra House Doctor, er det perfekte ornament til hverdag og fest. Ornamentet er i brun, og har et stilrent look der gør den nem at tilføje til indretningen.
Brug 9 point star som smukt og elegant pynt til dit juletræ, eller hæng den op i vinduet for at skabe den rette julestemning. Ø: 60 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.