Tilbud

Ib Laursen Hus t/fyrfadslys Thorshavn gul

Original price was: 179,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

-45%

Ib Laursen Hus t/fyrfadslys Thorshavn gul

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Hus t/fyrfadslys Thorshavn gul

Dette keramikhus er en del af serien af Thorshavn-huse.
De fine Thorshavn-huse er inspireret af de farverige, træbeklædte huse, som man finder i byen Thorshavn på Færøerne. Huset kan både stå for sig selv eller stilles op sammen med flere huse.
B: 8 cm H: 18,5 cm L: 11 cm

Thorshavn-husene spreder en skøn stemning, hvor end de placeres. Når et tændt fyrfadslys sættes indeni, kan du nyde det hyggelige lys, der skinner ud ad de små vinduer.

Først under brændingen kommer farverne til live. Det er netop det, der

Belysning med en unik vikingestil:
Introducer din indendørsbelysning til den nordiske magi med vores Ib Laursen Hus til fyrfadslys Thorshavn gul. Dette hus er ikke bare et simpelt hus. Det er en hyldest til de gamle vikingers kultur og traditioner.

Med sin karakteristiske gule farve og detaljerede design, vil det skabe en varm og indbydende atmosfære i dit hjem.

Om du ønsker at skabe en rustik eller moderne stemning i dit rum, vil Ib Laursens Hus helt sikkert tage din indretning op på et andet niveau.
Så uanset om du er fan af nordisk mytologi eller bare ønsker at tilføje noget unikt og tiltalende, er vores lyshuse perfekte for dig!

En unik nordisk tilføjelse til din indendørsbelysning:
Lyshuset i keramik kan både stå for sig selv eller stilles op sammen med flere huse. Lad dem evt stå på rad og række for at skabe et lille nabolag.

Thorshavn-husene spreder en skøn stemning, hvor end de placeres. Når et tændt fyrfadslys sættes i lys-huset kan du nyde det hyggelige skær, der skinner ud ad de små vinduer.

Der er altid en grad af uforudsigelighed i glasering af keramik, og under brændingen kommer farverne til live.

Ib Laursen Hus t/fyrfadslys Thorshavn gul

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.