WallPipe Black

Én af de fire lampe-kategorier, vi sælger hos WallPipe er WallPipe Black. Denne lampe kommer i et sort look og er lavet af genbrugt jern.

Udadtil ligner WallPipe Black måske de andre lamper, vi har i vores inventar. Du tænker måske, at den eneste forskel er farven. Det er dog ikke tilfældet. Hos WallPipe arbejder vi med genbrugte materialer, hvorfor alle vores lamper har hver sin historie. Du finder ikke to lamper hos os, som er 100 procent ens. Derfor kan du også se det som om, at du køber dig ind på et stykke historie, hvis du køber en WallPipe Black-lampe.

Den sorte lampe giver et rustikt og hyggeligt look, som er med til at skabe en behagelig stemning og et stilfuldt look i rummet. Den kan passe til alle slags rum – alt lige fra soveværelset til køkkenet, hvor den kan hænge over komfuret eller over i hjørnet blandt dine forskellige køkkenredskaber.

Du skal købe WallPipe Black, hvis du ønsker en lampe, som ikke kan kopieres eller sammenlignes med nogle andre lamper i verden. Nogle folk kan måske have en lampe, som ligner din kommende, men ingen vil have en lampe med lige nøjagtigt den historie, som din nye lampe har. Måske har lampen førhen hængt på et gammelt slot, eller også har den hængt over middagsbordet i en børnefamilie over flere år. Faktum er, at den har været en del af en hverdag tidligere, og den er nu klar til at blive en del af din.

WallPipe Black - specifikationer:

Selvom alle vores WallPipe Black lamper er unikke, er der nogle specifikationer, som går igen hos dem alle, og som vi forsøger at opfylde for at holde dem nogenlunde ens i udtrykket. Dette gør vi blandt andet for at kunne sikre, at de billeder, vi viser på vores webshop også viser det, du kan forvente af den lampe, du køber. Men det betyder naturligvis ikke, at alle lamper af denne type er identiske. 


Alle vores lamper produceres i genbrugt jern.


 


Dybde

ca. 17 cm.

Højde

ca. 52 cm.

Fatningstype

E27

Max watt

40W

Energiklasse

A+++

CE godkendt

JA

Brand

WallPipe

Rørdiameter

½”

Ledningslængde

140 cm

Afbryder på ledningen

Ja

Materiale

Genbrugt Jern


Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
    Dårlig           God

WallPipe Black

  • Mærke: WallPipe
  • Produkt Kode: WallPipe Black
  • Tilgængelighed: 10
  • Kr. 1.495,00


Tags: WallPipe Black