Tilbud

Speedtsberg bordlampe klar glas m/hør skærm

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 289,00 kr..

-28%

Speedtsberg bordlampe klar glas m/hør skærm

På lager

speedtsberg
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Speedtsberg bordlampe klar glas m/hør skærm

Smuk bordlampe med kuppel i klar glas samt cremefarvet skærm i hør,

H: 39 cm Ø: 15,5 cm

God belysning er altafgørende for at skabe en dejlig stemning i dit hjem – og du skal bruge mange flere lamper, end du tror.

Når du skal placere lamper i dit hjem, så tænk over, at det er bedre at have mange mindre lyskilder i forskellige hjørner frem for kun én stor i loftet.
Brug kun loftbelysning i midten af rummet, der hvor du virkelig har brug for lys. Det gælder eksempelvis i entréen, på badeværelset og der, hvor du klæder dig på. Og selv her skal du huske også at have andre lyskilder som supplement. Så behøver du kun at have loftlampen tændt, når du har brug for det.

Sørg for at have flere forskellige typer af lamper, både bord-, væg- loft- og gulvlamper, så du har belysning i alle niveauer. Det skaber et godt miks af forskellige typer belysning, og samtidig skaber det variation i udtrykket i dit hjem.

Det er en fordel at opdele lys i funktioner. Hvad skal den enkelte lampe skal kunne gøre?  Man kan på den måde tage stilling til, hvad man lysmæssigt vil opnå i rummet. Mange af os har for lidt af det generelle og såkaldte orienteringslys, fx det lys man tænder, som tit er i loftet, når man kommer ind i et rum.

Speedtsberg bordlampe klar glas m/hør skærm

Brand

Speedtsberg

Speedtsberg kendetegner enkelthed og moderne skandinavisk design, som består af brugskunst, interiør, tekstiler, småmøbler mm. Speedtsbergs kollektion spænder over både ting til hjemmet samt til ude-rummet.
speedtsberg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.