Ib Laursen Skjuler t/juletræsfod uden bund

329,00 kr.

Ib Laursen Skjuler t/juletræsfod uden bund

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Skjuler t/juletræsfod uden bund
Stor smuk skjuler i hel pil til juletræsfoden,

Giv dit juletræ lidt ekstra luksus med denne smukke skjuler i pil

H: 20 cm Ø: 52 cm

Som de fleste andre steder, er julen et af årets største hits. En dejlig tid, som strækker sig over en længere periode, hvor hygge, varme, samvær, kærlighed og værdsættelse er ekstra meget på dagsordenen.

Forberedelserne starter allerede i marts/april her hos Helbos Living. Der handles ind og gøres overvejelser om, hvordan højtiden næste gang skal forløbe.

Fra år til år skifter både trends, farver og materialer – men nogle ting går også igen igennem flere år. Naturens materialer har været i højsædet gennem de sidste år og fortsætter med at være det i hvertfald et stykke endnu.

Vi prøver at være brede i vores udvalg, således at vi henvender os til flest mulige. Ikke alle synes om, at julen sådan ændrer sig i farver fra år til år. Heldigvis er vi forskellige og har hver især vores eget bud på, hvordan vi gerne vil have julen.

Jul kan således se ud på mange forskellige måder og der er ikke noget, der er mere rigtigt end andet.

Ib Laursen Skjuler t/juletræsfod uden bund

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.