Ib Laursen oval kurv vandhyacint håndlavet

299,00 kr.

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen oval kurv vandhyacint håndlavet

Stor skøn oval kurv i håndflettet vandhyacint – B: 30,5 cm H: 30 cm L: 44,5 cm 

Kurve bruger de fleste året rundt til mange forskellige ting. Fælles er nok, at kurvene i vores indretning bruges til opbevaring. Enten plaider, puder, legetøj, planter, diverse nips eller måske noget helt andet.

Kurve er utroligt alsidige og kan bruges i mange forskellige områder af dit hjem. De kan bruges til at opbevare tøj, bøger, legetøj, til en plante og meget mere.

Kurve findes i mange forskellige former, farver og ikke mindst størrelser, og der er mange måder at bruge dem i dit hjem. Du kan både bruge dem til opbevaring, til dine planter og til dekoration. Flettede kurve i naturfarver er også fantastiske til at give mere varme i indretningen. Kurve i forskellige størrelser og materialer tilføjer et strejf af naturlig skønhed til dit hjem.

Man kommer ikke udenom det. Opbevaring er essentielt i hvert et rum, og stuen er ingen undtagelse. Men med kurve i forskellige størrelser og former kan man faktisk sagtens skabe opbevaringsplads på en flot og dekorativ måde.

Kurve af flet er et godt valg til badeværelset, hvor de blandt andet kan bruges til opbevaring af håndklæder, makeup, vasketøj, toiletpapir.

Kan du lide den lette, lyse og sommerlige stil, så er kurve en nem og enkel måde at få denne stil frem i dit hjem.

Udforsk det store marked med kurve i forskellige materialer som bambus, rattan, pil, majsflet etc.

Ib Laursen oval kurv vandhyacint håndlavet

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.