HUMDAKIN terrazzo tandbørste krus

135,00 kr.

HUMDAKIN terrazzo tandbørste krus

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN terrazzo tandbørste krus

Løft indretningen på dit badeværelse med dette smukke tandbørstekrus i Terrazzo til hele familien.

Brug det også til vatrodeller, vatpinde etc.

Mix med de andre stilarter fra vores Terrazzo kollektion.

Pleje: Tørres af med varmt vand. Undlad at bruge rengøringsmidler, der indeholder syrer, eddike og affedtende rengøringsmidler.

H: 10 cm Ø: 7,8 cm

Denne serie af interiør i terrazzo indeholder ikke kun tandbørste krus, men også sæbeskål, andre skåle samt opbevaring til køkkenet.

Terrazzo er et materiale fremstillet af skærver af marmor, der blandes med et bindemiddel som for eksempel hvid, grå eller indfarvet cement. Terrazzo er et fleksibelt materiale, som trods sin hårde overflade rummer muligheder for at lade fantasien få frit spil.

Terrazzo er først og fremmest et meget hårdført materiale. Det er derfor, vi i dag ser mange støbte terrazzogulve i huse helt tilbage fra 1960’erne, hvor netop dette gulvvalg var populært. Det kan ikke slides op.

Udover at være hårdført er det også meget smukt. Mange vælger terrazzo, fordi det er tidløst, og fordi du kan skabe et væld af forskellige udtryk med terrazzo i dit hjem. Brug det til bordplader, til væggen, flotte gulve eller som interiør i dit hjem.

Anvendelsesmulighederne er næsten uendelige.

HUMDAKIN terrazzo tandbørste krus

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.