Tilbud

House Doctor servietter Trace gul/brun 40stk

20,00 kr.

-66%

House Doctor servietter Trace gul/brun 40stk

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor servietter Trace gul/brun 40stk
Giv din borddækning det sidste strejf med servietter. Trace er en pakke med 40 servietter med et gult og brunt mønster.
Det nedtonede design og de neutrale farver kan bruges til både uformelle og formelle anledninger. Det kommer helt an på dit stel.

Hold det lyst ved at bruge servietterne med et hvidt stel eller dæk et rustikt bord med varme jordtoner. Designet er alsidigt, så du har uanede muligheder for at dække bordet, lige som du ønsker. Trace-servietterne er det oplagte valg til både middage og den afslappede frokost, 20 cm x 20 cm.

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.