Tilbud

House Doctor parasol Umbra rød/grøn

Original price was: 1.999,00 kr..Current price is: 749,00 kr..

-63%

House Doctor parasol Umbra rød/grøn

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor parasol Umbra rød/grøn
Nyd en varm sommerdag i skyggen takket være Umbra, en haveparasol fra House Doctor.
Med sine grønne og røde farver samt lange, tykke frynser tilføjer parasollen et stilfuldt look og et strejf af vintage til dit udendørsområde.

Uanset om din terrasse er indrettet med træ-, beton- eller metalmøbler, løfter denne haveparasol det samlede udtryk og giver området et raffineret, men alligevel afslappet udtryk.

Træstangen kan skilles ad, så du kan lægge parasollen i tasken for nem opbevaring. Fod medfølger ikke. Diameteren på stangen er 32 mm.

h: 230 cm, dia: 190 cm

House Doctor parasol Umbra rød/grøn

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.