Tilbud

House Doctor kurve m/låg Aske 3stk

Original price was: 899,00 kr..Current price is: 569,00 kr..

-37%

House Doctor kurve m/låg Aske 3stk

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor kurve m/låg Aske 3stk
Skjul dine ejendele i dit hjem takket være dette sæt med 3 kurve i søgræs ved navn Aske.

Kurvene vil også supplere din eksisterende boligindretning og skabe en god balance med deres struktur og mønster. Placer kurvene sammen på en hylde, bænk eller køkkenbord, så dine ejendele er lige ved hånden.

Kommer i 3 forskellige størrelser. L:, h: 36 cm, dia: 33 cm / M:, h: 30 cm, dia: 28 cm /  S:, h: 27 cm, dia: 23 cm

Kurve er utroligt alsidige og kan bruges i mange forskellige områder af dit hjem. De kan bruges til at opbevare tøj, bøger, legetøj, til en plante og meget mere.

Kurve findes i mange forskellige former, farver og ikke mindst størrelser, og der er mange måder at bruge dem i dit hjem. Du kan både bruge dem til opbevaring, til dine planter og til dekoration. Flettede kurve i naturfarver er også fantastiske til at give mere varme i indretningen. Kurve i forskellige størrelser og materialer tilføjer et strejf af naturlig skønhed til dit hjem.

Man kommer ikke udenom det. Opbevaring er essentielt i hvert et rum, og stuen er ingen undtagelse. Men med kurve i forskellige størrelser og former kan man faktisk sagtens skabe opbevaringsplads på en flot og dekorativ måde.

Kurve med hank er et godt valg til badeværelset, hvor de blandt andet kan bruges til opbevaring af håndklæder, makeup, vasketøj, toiletpapir.

Kan du lide den lette, lyse og sommerlige stil, så er kurve en nem og enkel måde at få denne stil frem i dit hjem.

Udforsk det store marked med kurve i forskellige materialer som bambus, rattan, pil, majsflet, spån, søgræs etc.

House Doctor kurve m/låg Aske 3stk

 

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.