Tilbud

House Doctor keramikvase Juno høj

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

-33%

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor keramikvase Juno høj
De organiske og bløde former giver den store Juno-vase fra House Doctor et tidløst udseende. Den er lavet med en simpel, hvid glasur, der lyser op i hjemmet.
Du kan muligvis se, at finishen er ufuldkommen, men det er blot en naturlig del af designet, da vasen er håndlavet.
H: 22,5 cm Ø: 17 cm

Vaser er en fantastisk måde at tilføje skønhed og elegance til dit hjem. De kan bruges alene eller sammen med andre dekorative elementer for at skabe et unikt look.
Dine vaser kan placeres på mange steder i dit hjem, herunder konsoller, borde, vindueskarme og hylder. Du kan også overveje at placere de lidt større vaser på gulvet som et centralt punkt i rummet.

Vaser er designet til at holde blomster og grene fra naturen indendørs, så de passer perfekt sammen med disse elementer.

Vasen du vælger vil have stor indflydelse på det overordnede udseende af dit rum. Overvej materialerne (glas, keramik osv.), stilen (moderne, traditionel osv.) og farverne (hvidt, sort osv.) for at finde den rigtige vase til din personlige smag og stil!
Det ser ofte bedre ud med færre men effektrige ting rundt omkring – lad dine møbler få chancen for også spille en rolle… Og husk endelig en god plads mellem genstande… Det giver øjet mulighed for både ro & overblik!

Det er altid flot at gruppere tingene som et stilleben:
Find alle dine vaser frem, og lav et stilleben af de finer vaser i forskellige størrelser og nuancer. Fyld dem med grønne planter, stiklinger og forskellige blomster – både de ægte og de kunstige, som efterhånden laves ret flot i naturtro farver. Du kan nemt blande mange materialer, men hold dig til få farver – også når du vælger blomster, så det hele hænger sammen.

House Doctor keramikvase Juno høj

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.