Tilbud

House Doctor keramikvase Juno høj

199,00 kr.

-33%

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor keramikvase Juno høj
De organiske og bløde former giver den store Juno-vase fra House Doctor et tidløst udseende. Den er lavet med en simpel, hvid glasur, der lyser op i hjemmet.
Du kan muligvis se, at finishen er ufuldkommen, men det er blot en naturlig del af designet, da vasen er håndlavet. Kombiner den med andre vaser, og skab et skulpturelt hjørne i din vindueskarm eller på et sidebord.
H: 22,5 cm Ø: 17 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.