Ib Laursen Viskestykke Sofus ensfarvet blå

49,00 kr.

Ib Laursen Viskestykke Sofus ensfarvet blå

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Viskestykke Sofus ensfarvet blå

Lækkert ensfarvet blåt viskestykke i 100% bomuld. 70 cm x 50 cm

Vaskes ved 40 grader. Hold dig endelig ikke tilbage med at mikse dine viskestykker i forskellige farver og mønstre, det kan give et ret godt udtryk fra knagerne.

Husk altid at lægge dine nye viskestykker i koldt vand 24 timer inden vask – det vil markant forbedre tørreevnen.

Et både nemt, billigt og enkelt sted at skabe nyt liv i køkkenet kan gøres ved helt små virkemidler. Nye viskestykker og karklude i flotte farver, et flot opvaske-arrangement (det behøver nemlig ikke gemmes væk), lækre skrærebrætter i træ som står fremme etc.
Tip: har du pladsen til det i dit køkken? Så kan det være en ret dekorativ detalje at opbevare de flotte viskestykker evt rullet sammen i en flot skål, på en bakke, en hylde eller andet? Evt sammen med flotte strikkede karklude.

Nogle ting tåler sagtens en hædersplads, mens andre gør sig en del bedre bag lukkede låger samt i skufferne.
Hvem ved, måske ender du med at gennemgå hele dit køkken, når først du er kommet igang?

Værtindegaver med et par viskestykker sat sammen med et par flotte bomuldsklude bringer altid lykke. Leg med både farver og mønstre og glem alt om de sikre ens.
Ib Laursen Viskestykke Sofus ensfarvet blå

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.