Ib Laursen Bord m/3 ben rattan

1.499,00 kr.

Ib Laursen Bord m/3 ben rattan

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Bord m/3 ben rattan

Smukt bord i rattan – kan bruges både ude og inde,

H: 72 cm Ø: 60 cm

Vores Ib Laursen Bord med 3 ben i rattan er mere end bare et bord. Det er en stilfuld og holdbar tilføjelse til ethvert hjem.
Med den karakteristiske lyse naturlige farve vil det skabe en varm og indbydende atmosfære i din stue, køkken eller endda på dit terrasse.
Uanset om du ønsker at fremhæve dine planter, blomster eller bare ønsker at tilføje et smukt element til dit hjem, vil dette fine bord helt sikkert tage din indretning op på et nyt niveau. Så uanset om du er fan af moderne eller rustik indretning, vil du med garanti glæde dig over dette bord.

Skab evt en lille hyggekrog med et par smukke stole, og nyd det lette materiale som rattan er.

En af de bedste ting ved rattan møbler er, at de kan integreres i forskellige indretningstile. Uanset om du foretrækker en rustik, bohemisk eller moderne stil, har rattan møbler den alsidighed til at passe ind i alle indretningstyper.

Rattan har en utrolig holdbarhed på grund af dens fleksibilitet og robuste naturmateriale struktur. Dette gør det ideelt til brug indendørs eller udendørs året rundt.

Ib Laursen Bord m/3 ben rattan

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.