Humdakin universalrengøring

165,00 DKK

På lager

Humdakin bæredygtige produkter
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Humdakin universalrengøring 1000 ml

Effektiv universalrengøring som ubesværet fjerner urenheder fra alle overflader. Det er sikkert at anvende blandingen på alle overflader der tåler vand, som ex malede -, træ- og keramiske overflader.

Rengøringsmidlet er beriget med antistatiske additiver og naturlig ekstrakt af havtorn og salvie for en blidere rengøringsoplevelse. Brug universalrengøringen jævnligt for at holde bakterietallet nede og dit hjem rent og velduftende.

Brug universalrengøringen sammen med vores HUMDAKIN sprayflaske for nemmere daglig rengøring.

Tilføj en lille teske universalrengøring til 500 ml vand, ryst sprayflasken og du er klar til rengøringen. Tør af med en fugtig klud eller viskestykke.

Tip: Brug HUMDAKIN universalrengøring til at vaske dine gulve. Gør en spand med blandingen klar, som forklaret i næste afsnit. Brug en ren gulvklud til at vaske gulvene med, og et rent, tørt viskestykke bagefter for at sikre at alt overskydende vand er tørret op. Ved at bruge vores universal rengøringsmiddel på gulvene vil du opleve en mild og ren duft af havtorn i hele huset.

Brugsanvisning:

Dette produkt er et koncentrat. Anbefalet dosering: Tilføj 30 ml (2 spsk) til 5 liter lunken vand. Tænk på miljøet ved dosering af rengøringsmidlet – overforbrug ikke. den korrekte dosering vil mindske miljøpåvirkningen.

Humdakin universalrengøring er PH-neutralt og uden hårde kemikalier, så den kan bruges i alle hjemmets rum – også børneværelset.

Bland aldrig forskellige rengøringsmidler.

  • Anvend en ren, fugtig klud efter aftørring og undgå efterfølgende striber.
  • Gør altid rent med varmt vand
  • Humdakins flydende produkter er fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer. hormonforstyrrende – og kræftfremkaldende stoffer.
  • Humda kins produkter indeholder allergivenlig parfume og kun milde konserveringsmidler.
  • Humdakins flydende produkter er dermatologisk testet.
  • Emballagen er lavet af genanvendeligt plastik.

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.
Humdakin bæredygtige produkter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.