Humdakin universal-rengøring salvie&havtorn 1000 ml

169,00 kr.

Humdakin universal-rengøring salvie&havtorn 1000 ml

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Humdakin universal-rengøring salvie&havtorn 1000 ml

Salvie & Havtorn – 1000 ml
pH værdi: 5,0 – 7,0
Emballagen er lavet af genanvendeligt plastik.

Humdakins milde og effektive universalrengøring er det eneste rengøringsmiddel du har brug for i din daglige rengøring. Produktet er lavet som et koncentrat og helt unikt for den meget langvarige og rene duft, der spreder sig i hjemmet. Når du køber Humdakin universalrengøring, køber du 1 liter koncentrat. Hvis du holder rent med Humdakins universalrengøring, vil du holde skidt og bakterier nede i dit hjem. Du kan bruge produktet på 2 måder: i vores sprayflaske hvor du selv blander produktet med vand, eller på den gammel dags måde i en spand med varmt vand.

Sprayflaske:
Ønsker du at bruge Humdakins sprayflaske, kan du lave 200 opfyldninger og dermed spare 198 tomme emballager ved at købe 1 liter koncentreret universalrengøring samt 1 sprayflaske. Du skal kun bruge 3-5 ml Humdakin universal rengøring (= 1 teske), komme det i din tomme sprayflaske og derefter fylde den op med lunket vand. Så er du klar til din rengøring.

Gulvvask:
Hvis du ønsker at bruge vores Humdakin universalrengøring i en spand, skal du bruge en kapsel i en spand med 5 liter varmt vand. Denne måde er perfekt for grundigere rengøring med opvredet klud eller til gulvvask.

Du kan bruge Humdakin universalrengøring i hele dit hjem. Produktet er pH-neutralt og er sikker at bruge på alle flader der tåler vand. Du kan derfor bruge vores sprayflaske til hurtig aftørring efter spisning, spray ud på bordet og tør efter med en ren klud, brug den til dit køkken, badeværelse, og alle flader i hjemmet.

Vi ønsker at give dig den bedste rengøringsoplevelse uden at gå på kompromis med kvaliteten af produktet og effekten af miljøet.

BRUGSANVISNING
Dette produkt er et koncentrat. Anbefalet dosering: tilføj 30 ml (2 spiseskefulde) til fem liter lunken vand. Tænk på miljøet ved dosering af rengøringsmidlet – overforbrug ikke. Den korrekte dosering vil mindske miljøpåvirkningen.

Dosering: 5 ml. til 500 ml vand eller 20 ml til 5 liter vand. Ca. 200 anvendelser.

Humdakin universalrengøring er PH-neutralt og uden hårde kemikaler, så den kan bruges i alle hjemmets rum – også børneværelset.

– Bland aldrig forskellige rengøringsmidler.
– Anvend en ren, fugtig klud efter aftørring og undgå efterfølgende striber.
– Gør altid rent med varmt vand

Humdakins flydende produkter er fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende- og kræftfremkaldende stoffer. Humdakins produkter indeholder allergenvenlig parfume og kun milde konserveringsmidler. Humdakins flydende produkter er dermatologisk testet.

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.