HUMDAKIN shampoo Kamille & Havtorn 500ml

229,00 kr.

HUMDAKIN shampoo Kamille & Havtorn 500ml

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN shampoo Kamille & Havtorn 500ml

HUMDAKIN SHAMPOO
Kamille & Havtorn – 500 ml
pH værdi: 5,0 – 5,5

Humdakins silikonefri shampoo er den perfekte shampoo til dig, der elsker god hårpleje. Med glycerin, panthenol, macadamiaolie, aloe vera og havtorn, hjælper den med at pleje hårrødderne og at fugte fiberne.

Hvedeprotein sørger for, at produktet går dybt ned i hårfibrene og beskytter. Shampooen efterlader håret blødt, velduftende og plejet. Velegnet til alle hårtyper og til daglig brug.

Hvedeproteinpræparater er rige på umættede fedtsyrer; præparaterne gør håret mere skinnende og lettere at håndtere; de styrker også beskadiget hår.

Macadamiaolie til håret virker nærende, stimulerende og fugtgivende i vores hovedbund. Hvis hovedbunden behandles regelmæssigt med olien, forbliver den sund, og hårsækkene kan producere stærkt og sundt hår. Fedtsyrerne får håret til at skinne, og de modvirker betændelse i hovedbunden, hvilket kan føre til hårtab.

Påfør i fugtigt hår, massér ind i hår og hovedbund, og skyl derefter grundigt med varmt vand.

Ingredients: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside,
Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Parfum, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Polyquaternium-7, Aloe
Barbadensis Leaf Juice, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Citric Acid,
Benzoic Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid.

HUMDAKIN shampoo Kamille & Havtorn 500ml

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.