Humdakin rengøringssæt universal/sprayflaske

225,00 kr.

Humdakin rengøringssæt universal/sprayflaske

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Humdakin rengøringssæt universal/sprayflaske
CLEANING KIT
1000 ml universalrengøringsmiddel + sprayflaske
PET genanvendeligt plast
Pakket i fin æske

Nu er der ingen undskyldning for at springe en god rengøring over! I dette sæt får du alt, hvad du har brug for til bæredygtig rengøring: 1000 ml universalrengøringsmiddel og sprayflaske. I ét sæt har du i alt 100 liter rengøring, når du bruger den rigtige dosering.

Universalrengøringsmidlet kan bruges på alle overflader, der tåler vand, f.eks. malede, træ- og keramiske overflader. Humdakin universal cleaner er beriget med antistatiske tilsætningsstoffer og naturlige ekstrakter fra havtorn og salvie for en blidere rengøringsoplevelse. Brug universalrengøringsmidlet regelmæssigt for at holde skidt og bakterier ude og dit hjem velduftende.

Humdakin tilbyder et moderne udvalg af ansvarlige rengøringsprodukter som er simple at bruge, effektive og skånsomme mod huden. Deres smukt emballerede produkter gør rengøringen lidt pænere, let og effektiv.

Humdakin inspirerer til rengøring med et bredt udvalg af ansvarlige og milde produkter til husholdningsbrug med vægt på smukt, nordisk design.
Med produkter uden skrappe kemikalier, koncentrerede produkter og økologisk bomuld søger de at reducere ressourcer og affald samt sikre ordentlige arbejdsmiljøer for lokale arbejdere på fabrikkerne.

Humdakin rengøringssæt universal/sprayflaske

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.