HUMDAKIN marmor serveringsbræt 45×14 cm cm

329,00 kr.

HUMDAKIN marmor serveringsbræt 45×14 cm cm

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN marmor serveringsbræt 45×14 cm cm

Dette smukke serveringsbræt i marmor er den perfekte tilføjelse til dit køkken eller til et stilfuldt stilleben i din stue. Placer dine køkkenessentielle ting på brættet for en smuk afslutning på din styling.
Serveringsbrættet måler 45 cm x 14 cm

Udover at være et praktisk redskab til servering af maden kan serveringsbrættet også bruges som dekorativ genstand på dit sofabord, sidebord, badeværelse eller hvor du rundt omkring huset – alt efter hvad du foretrækker.

Dit nye serveringsbræt gør sig godt på køkkenbordet med krydderier, olier og andet dekorativt. På badeværelset kan du også nemt få det til at ligne en million med styling af dine flotteste cremer, duftpinde og andet. Eller hvad med et par flotte stager, en lille vase med stilk eller lignende på bordet.

Da marmor er et naturmateriale, kan farve og mønster variere.
Marmor er en bjergart, der dannes ved omkrystallisation af kalcit- eller dolomit-rige sedimentære kalkbjergarter. Processen tager millioner af år og forårsages af særlige temperatur-, tryk- og friktionsmæssige forhold. I geologisk sammenhæng regnes marmor under metamorfe bjergarter.

Pleje:
Tør af med en fugtig klud en gang om ugen for at fjerne støv og holde rent.

HUMDAKIN marmor serveringsbræt 45×14 cm cm

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.