Tilbud

HUMDAKIN kosmetik-taske Terry Light Stone

Original price was: 229,00 kr..Current price is: 129,00 kr..

-44%

HUMDAKIN kosmetik-taske Terry Light Stone

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN kosmetik-taske Terry Light Stone

18 x 13 x 4 cm
100 % ØKOLOGISK BOMULD

Denne meget anvendelige og luksuriøse kosmetikpung i farven Light Stone lavet af økologisk frotté er perfekt til dine hudplejeartikler.

Humdakins kosmetiktaske i frotte er en funktionel og stilfuld tilføjelse til enhver makeup-samling. Denne unikke taske er lavet af det blødeste frotte, hvilket gør den både behagelig at røre ved samtidig med at den ser yderst luksuriøs ud.

Humdakin-produkter er fremstillet af nøje udvalgte materialer. Håndter venligst med omhu for at forlænge produktets levetid.

– Vask ved 60°C
– Kan tørretumbles i tørretumbler.
– For at stoffet kan bevare de bedste tørreegenskaber, må du ikke bruge skyllemiddel.
– For at få en dejlig frisk duft kan du bruge Humdakin-laundry soap, når du vasker din kosmetik-taske.

Frotté er en type vævning, der bruges i industriel produktion af tekstiler. Det færdige tekstil bruges særligt til håndklæder, klude, badekåber, smukke kosmetiktasker og lignende ting der skal kunne absorbere væske, eksempelvis efter et bad eller håndvask. Løkkerne som er centrale i denne væveteknik skabes ved dobbeltvævning. Frotté kan være skåret, det vil sige at løkkerne er klippet op for at få en fløjslignende struktur. Normalt fremstilles frotté af bomuld.

HUMDAKIN kosmetik-taske Terry Light Stone

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.